Vastgoed Spinning Marathon 2012: fiets mee!

Nieuws 19 jun 2012

Op 6 september a.s. organiseert Capital Value een Vastgoed Spinning Marathon voor het goede doel. De opbrengsten gaan volledig naar Kiran Namaste, een stichting voor alleenstaande moeders met kinderen, die de opbrengst zal gebruiken voor de bouw van een kindertehuis in Nepal. 

Download Flyer Vastgoed Spinning Marathon.

De Vastgoed Spinning Marathon is een initiatief van directeur Marijn Snijders, die het evenement in 2010 lanceerde. “Er zijn voldoende netwerkevents in de branche, maar het komt niet vaak voor dat je als team een sportieve prestatie neer kunt zetten voor het goede doel. Tijdens de vorige editie hebben we € 12.000 euro opgehaald voor Kiran Namaste. Dit jaar willen wij dat succes zeker evenaren”, aldus Marijn Snijders.

Deelname met een team voor € 300
Deelname per team (van ca. 3 personen) kost € 300. In 2010 deden meer dan 100 personen van verschillende ondernemingen uit de vastgoedbranche mee. Voor de komende editie zijn er al diverse aanmeldingen binnen, waaronder: CBRE Global Investors, Barton Developments, De Brauw Blackstone Westbroek B.V., Hofstede cs Milieuadviseurs, ING Real Estate, Image Building, SNS Property Finance, Unibail Rodamco en Vesteda. Ook dit jaar fietsen er naast vele vastgoedprofessionals bekende Nederlanders mee, waaronder actrice / presentatrice Vivienne van den Assem. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Judith Voskamp.

Lees ook: Vastgoedmarkt, 29 juni 2012: Vastgoed Spinning Marathon voor goed doel PropertyNL, 4 september 2012: Vastgoed Spinning Marathon voor kindertehuis in Nepal