Winnaar Capital Value scriptieprijs naar New York

Nieuws 12 okt 2022

Jasper Kars werd uit alle ingeleverde scripties gekozen als winnaar van de Capital Value Scriptieprijs en won daarmee twee tickets naar New York! Zijn onderzoek naar algoritmen die het meest geschikt zijn om de woningwaarde van Nederlandse buurten te voorspellen deed hij in het kader van zijn masteropleiding Data Science and Society aan de Tilburg University.

Inmiddels heeft Jasper samen met zijn vriendin vele hotspots van de wereldstad mogen ervaren. Jasper Kars: ”Het was een hele bijzondere ervaring. We hebben daar kunnen genieten van alles dat The Big Apple heeft te bieden en ook nog met mooi nazomers weer. Nogmaals veel dank!” Het belang van data op de woningmarkt en innovatieve technieken om deze te analyseren neemt steeds verder toe. Jasper heeft ons ge├»nspireerd tot een mooi vervolgonderzoek waar we momenteel druk mee bezig zijn. Binnenkort zullen wij hier meer over bekendmaken. Graag delen wij de samenvatting van zijn onderzoek via deze link.┬áBedankt Jasper voor je waardevolle inzichten!

Wil je ook kans maken op twee tickets naar New York?
Stuur dan jouw scriptie over de woning(beleggings)markt voor 31 december naar academy@capitalvalue.nl. Kijk voor meer informatie op capitalvalue.nl/scriptieprijs.