Woningstichting Barneveld start met verkoop woningportefeuille in Barneveld

Nieuws 8 jan 2019

Woningstichting Barneveld is gestart met de verkoop van twee wooncomplexen in Barneveld. De investering bestaat uit in totaal 28 woningen 2 commerciële ruimten, een parkeerdek en twee ondergrondse parkeergarages. Alle woningen zijn geliberaliseerd. Capital Value begeleidt Woningstichting Barneveld bij de verkoop. De verkoop is op 8 januari openbaar aangekondigd via een advertentie in Het Financieele Dagblad.

Woningstichting Barneveld heeft besloten de locatie te verkopen omdat deze complexen niet meer binnen de volkshuisvestelijke doelstellingen passen.

Wooncomplex Bijeberg, met 19 appartementen, 2 commerciële ruimten, een parkeerdek en twee ondergrondse parkeergarages, ligt in het centrum van Barneveld. Wooncomplex De Harmonie, met 9 appartementen, ligt in de wijk Oldenbarneveld.

Indien u interesse heeft in verwerving verzoeken wij u uiterlijk dinsdag 5 maart 2019 vóór 12.00 uur een bieding uit te brengen. Graag verwijzen wij u voor meer informatie over deze verkoop naar corporatiemarkt.com. U kunt ook direct contact opnemen met Mattijs Grondman.