Zeer succesvolle vijfde editie van Shared Value

Nieuws 9 feb 2016

Op maandag 8 februari jl. vond de vijfde editie plaats van Shared Value. De bijeenkomst werd door ruim 150 beleggers en corporaties bezocht (bekijk impressie). Met als thema 'Samenwerking werkt!' bestond het inhoudelijke programma uit presentaties van onder meer Minister Stef Blok (Ministerie BZK), Henk Jagersma (Syntrus Achmea Real Estate & Finance), Arie Hubers (ING Real Estate Finance) en Rob Haans (De Alliantie). Marijn Snijders presenteerde aansluitend de resultaten van het jaarlijkse onderzoek van Capital Value onder de grootste Nederlandse woningbeleggers en woningcorporaties.

Onderzoek De Woningbeleggingsmarkt in beeld
Minister Stef Blok nam het eerste exemplaar van het onderzoeksrapport ‘De woning(beleggings)markt in beeld 2016’ in ontvangst. Het jaarlijkse onderzoek werd dit jaar uitgevoerd in samenwerking met ABF Research en ING Real Estate Finance. Voor de onderzoeksresultaten verwijzen wij u graag naar het hierover gepubliceerde persbericht

Samenwerkingsaward
Ook werd een samenwerkingsaward uitgereikt aan twee partijen die in het afgelopen jaar een bijzondere samenwerking zijn aangegaan om het tekort aan huurwoningen verder terug te dringen. Deze award werd toegekend aan Change= en Heitman/Orange Capital Partners. Deze nieuwbouwontwikkeling van 500 starterswoningen in Amsterdam zal in 2016 gerealiseerd worden.