Transacties op de woningmarkt

Transacties

Aan- en verkoop van woningvastgoed

Wilt u een wooncomplex of woningontwikkeling aan- of verkopen en zoekt u een adviseur om dit proces te begeleiden? Ons team staat voor u klaar. Of u nu belegger, corporatie of ontwikkelaar bent, wij hebben voor alle typen woningvastgoed een specialist in huis met actuele kennis van de markt én de wet- en regelgeving.

De beste deal met de minste risico’s
Bij de aan- of verkoop van woningvastgoed bent u altijd op zoek naar de beste deal.  Elke transactie is maatwerk. In een eerste gesprek bespreken wij wat voor u de beste deal is. Vervolgens krijgt u een plan van aanpak met duidelijke prijsindicatie en tijdspad.

Een gestroomlijnd proces
Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op veel structuur in onze aanpak. Wij werken aan de hand van uitgebreide checklists zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo minimaliseren we de risico’s en garanderen we het vooraf afgesproken tijdspad waarin het proces plaatsvindt. Dat biedt duidelijkheid aan iedereen die bij het proces betrokken is.

Maak gebruik van onze capaciteit,  kennis en ons netwerk
Bij ons kunt u rekenen op een groot team van specialisten. U krijgt een vast aanspreekpunt, maar op de achtergrond werkt een team van collega’s net zo hard mee. Zo maken we optimaal gebruik van de beschikbare marktkennis en het netwerk van ons team.

Wij begeleiden transacties voor
  • Wooncomplexen
  • Woningportefeuilles
  • Nieuwbouw
  • Grondposities
  • Corporatiewoningen
  • Studentenwoningen
Onze marktkennis

Ondersteund door research & data intelligence

Wij doen voortdurend onderzoek naar de ontwikkelingen op de woningmarkt en hebben toegang tot een schat aan marktdata. Bij onze transactiediensten maken wij veelvuldig gebruik van deze kennis. Ook volgen wij de wet- en regelgeving op de voet en  ontwikkelen wij voortdurend nieuwe modellen om de gevolgen hiervan door te rekenen.

Door onze praktijkkennis te combineren met betrouwbare databronnen zijn wij als geen ander in staat om u van een gedegen advies te voorzien.

Bekijk onze woningmarkt publicaties
Meer over onze dienstverlening