Transacties op de zorgvastgoedmarkt

Transacties

Aan- en verkoop van zorgvastgoed

Zoekt u een adviseur met ervaring en expertise in de zorgvastgoedmarkt, een uitgebreid netwerk en kennis van de specifieke kenmerken van zorgvastgoed en de wet- en regelgeving? Ons team staat voor u klaar.

De beste deal met de minste risico’s
Of u nu wilt aan- of verkopen, u bent altijd op zoek naar de beste deal. Elke transactie is maatwerk. In een eerste gesprek bespreken wij wat voor u de beste deal is. Vervolgens krijgt u een plan van aanpak met een  advies op maat en een realistisch tijdspad.

Een gestroomlijnd proces
Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op veel structuur in onze aanpak. Wij werken aan de hand van uitgebreide checklists zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo minimaliseren we de risico’s en garanderen we het vooraf afgesproken tijdspad waarin het proces plaatsvindt. Dat biedt duidelijkheid aan iedereen die bij het proces betrokken is.

Maak gebruik van onze capaciteit,  kennis en ons netwerk
Bij ons kunt u rekenen op een groot team van specialisten. U krijgt een vast aanspreekpunt, maar op de achtergrond werkt een team van collega’s net zo hard mee. Zo maken we optimaal gebruik van de beschikbare marktkennis en het netwerk van ons team. 

Wij begeleiden transacties voor
  • Intramurale woonzorgcomplexen
  • Extramurale woonzorgcomplexen
  • Particuliere woonzorgcomplexen
  • Gezondheidscentra
  • Medische klinieken
  • Ziekenhuizen
Marktkennis

Ondersteund door onderzoek & data intelligence

Wij doen al jaren onderzoek naar de ontwikkelingen op de zorgvastgoedmarkt en hebben toegang tot een groot aantal databases met marktdata. Bij onze transactiediensten maken wij veelvuldig gebruik van deze kennis.

Door onze praktijkkennis te combineren met betrouwbare databronnen zijn wij als geen ander in staat om u van een gedegen advies te voorzien.

Bekijk onze zorgvastgoedpublicaties
Meer over onze dienstverlening