Data-abonnement

Case WONING- EN ZORGMARKT | RESEARCH

Een van onze opdrachtgevers had de wens om de activiteiten in de ontwikkel- en beleggingsbranche uit te breiden van de woningmarkt naar de zorgvastgoedmarkt. Om een goed beeld te krijgen van de ontwikkelingen op de zorgvastgoedmarkt en deze op de voet te kunnen volgen, sloten ze een data-abonnement op onze dashboards af.

24/7 toegang to actuele marktdata
Met een abonnement heeft onze opdrachtgever doorlopend toegang tot de meest actuele, interactieve data over de koop- en huurwoningmarkt, de transacties op de woningbeleggingsmarkt en de zorgvastgoedmarkt. Onze opdrachtgever gebruikt deze informatie voor het volgen van de woningmarkt in specifieke gemeenten waarin ze actief zijn en het bijhouden van landelijke trends op de woning- en zorgvastgoed beleggingsmarkten.

Contact
Deze casus is een voorbeeld van onze researchdienstverlening op de woningmarkt en zorgvastgoedmarkt. Wilt u meer informatie over deze casus of heeft u interesse in een data-abonnement? Neem dan contact op met Thijs Konijnendijk.

''Met een data-abonnement heeft u doorlopend toegang tot de meest actuele, interactieve data over de woningbeleggingsmarkt en de zorgvastgoedmarkt.''

Thijs Konijnendijk, Head of Research Capital Value