Shared Value 2024

Events 7 feb 2024 Shared Value 2024

Op 7 februari 2024 vond ons jaarlijkse congres Shared Value plaats, dit keer in samenwerking met IVBN. Het thema:  ‘Doorbouwen in onzekere tijden’,  Met ruim 400 bezoekers en boeiende sprekers vanuit diverse organisaties binnen de woning- en zorgvastgoedmarkt, kijken we terug op een prachtige dag!

Ontmoetingsplek voor beleggers, corporaties en ontwikkelaars
Onze jaarlijkse bijeenkomst Shared Value is sinds 2012 toonaangevend op de woningbeleggingsmarkt. De bijeenkomst wordt bijgewoond door diverse stakeholders op de woning(beleggings)markt, waaronder directieleden van institutionele- en particuliere beleggers, corporaties, ontwikkelaars en bestuursleden van een aantal grote gemeenten.

Een gevarieerd inhoudelijk programma
Aan de basis van de bijeenkomst staat de publicatie van ons jaarlijkse onderzoeksrapport ‘De woning(beleggings)markt in beeld’, aangevuld met een zorgvuldig samengesteld inhoudelijk programma van gerenommeerde sprekers die actief zijn op de woning(beleggings)markt.

Bekijk het onderzoeksrapport

Shared Value 2025
De volgende editie van Shared Value vindt plaats in februari 2025. De exacte datum wordt  binnenkort bekendgemaakt.

Zoekt u een spreker voor uw event?

Onze specialisten treden regelmatig op als gastspreker. Bekijk onze gastsprekers of neem contact op met Amanda Zwemmer, Communicatiemanager.