Capital Value lid van NVM Business

Nieuws 1 jun 2018

Capital Value is lid geworden van NVM Business, de vakgroep gespecialiseerd in commercieel vastgoed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM), waarbij 750 makelaars en taxateurs zijn aangesloten. Ruben Smulders, directeur Capital Value Taxaties: "Als lid van NVM Business hebben wij nóg meer data tot onze beschikking, waardoor wij de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren."

Ger Jaarsma, voorzitter van NVM: “Het lidmaatschap van NVM Business geeft Capital Value toegang tot de enorme hoeveelheid marktinformatie die voor onze leden beschikbaar is. Capital Value is al zes jaar achtereen de nummer één adviseur in woningbeleggingen, afgelopen jaar met een beleggingsvolume van 1.3 miljard Euro. Dat Capital Value onze gelederen komt versterken is voor ons enorm waardevol. Het geeft ons een duw in de rug bij het realiseren van onze ambitie: NVM Business wil dé brancheorganisatie zijn voor álle commercieel vastgoedadviseurs in Nederland.”

Betrouwbare taxaties die voldoen aan alle richtlijnen
Naast het lidmaatschap van NVM Business is Capital Value ook een RICS Regulated Firm en zijn alle taxateurs ingeschreven als RICS Registered Valuer. Daarnaast zijn alle taxatieprocessen bij Capital Value ISAE 3402 Type II gecertificeerd. Ruben Smulders is als CIS HypZert (MLV) taxateur eveneens gecertificeerd om de Mortage Lending Value te bepalen die Duitse Pfandbriefbanken hanteren. Lees meer over onze taxatiedienstverlening.