Kim de Langen en Danesh Lachman naar Capital Value Consultancy

Nieuws 8 jul 2024

Het Research & Consultancy team van Capital Value is uitgebreid met Kim de Langen en Danesh Lachman. Kim zal aan de slag gaan als Junior Researcher en Danesh komt in dienst als Data Analist.

Voor Kim de Langen is het een hernieuwd welkom. Kim werkte al langer op de Research & Consultancy afdeling van Capital Value aan haar afstudeeropdracht voor de opleiding Vastgoedkunde, die ze inmiddels heeft afgerond. Danesh heeft een bachelor System & Network Engineering én een Master Data Science. Met deze achtergrond kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de dataproducten en analyses van Capital Value.

Thijs Konijnendijk, Head of Research & Data Intelligence: “We zijn ontzettend blij dat Kim en Danesh deze stap in hun carrière bij ons willen zetten. We zien in de huidige markt het toenemende belang van data en de interpretatie hiervan. Met deze specialisten in huis kunnen we een nog sterkere bijdrage leveren aan de beantwoording van complexe markt- en portefeuillevraagstukken met een vastgoed-, data- of ruimtelijk component.’’