Woonbedrijf ieder1 start met de verkoop van wooncomplex Het Baken in Deventer

Nieuws 11 jul 2017

Woonbedrijf ieder1 start met de verkoop van het bijzondere wooncomplex Het Baken in Deventer. Het Baken, gelegen aan het Brandts Buyspark 39-83 (o), bestaat uit 22 appartementen, een commerciƫle ruimte en parkeergelegenheid op eigen terrein. Capital Value zal het verkoopproces begeleiden. De verkoop is op 11 juli aangekondigd via een advertentie in Het Financieele Dagblad.

Het Baken is zowel in maatvoering als in vormgeving een opmerkelijke verschijning. Het complex, gelegen in de Vijfhoek, verheft zich boven het landschap en vormt vanuit alle richtingen een herkenningspunt in zijn omgeving. In de directe omgeving van het complex zijn basisscholen en het winkelcentrum Andriessenplein gevestigd.

Joke Hofman, directeur-bestuurder van Woonbedrijf ieder1: ‘Woonbedrijf iedereen kiest voor de verkoop van Het Baken omdat het complex minder goed aansluit bij de gewenste portefeuille van de corporatie.’

Indien u interesse heeft in verwerving van het complex verzoeken wij u uiterlijk woensdag 13 september 2017, 12.00 uur een bieding uit te brengen. Het staat de gegadigde vrij om, naast de geboden prijs in euro’s, Woonbedrijf ieder1 een mogelijkheid te bieden sociale woningen te verkrijgen die gelegen zijn in het werkgebied van Woonbedrijf ieder1. Woonbedrijf ieder1 kan dit aanbod meenemen in de beoordeling van de bieding.

Graag verwijzen wij u voor meer informatie over het complex naar Corporatiemarkt of u kunt direct contact opnemen met Capital Value.