Marktupdate woning- en/of zorgmarkt

Kennissessies DIVERSE DOELGROEPEN

In deze kennissessie geven wij u een update van de huidige ontwikkelingen binnen de woning- en/of zorgvastgoedmarkt met een focus op een voor u relevant thema.

Wat kunt u verwachten?

Vooraf aan de kennissessie vindt een telefonische intake plaats om te bepalen waar uw behoeften liggen. Heeft u specifiek interesse in de woningmarkt, of juist in de zorgmarkt? Ligt uw focus op bestaande bouw of nieuwbouw en wat is de directe aanleiding dat u in de kennis van uw organisatie wilt investeren? Samen maken we een plan om de exacte inhoud van de kennissessie te bepalen.

Onderwerpen die aan bod (kunnen) komen

  • Transactievolume, uitgesplitst naar bestaand en nieuwbouw, aantal woningen, type kopers etc.
  • De gevolgen van specifieke wet- en regelgeving
  • Inzicht in demografische gegevens over een bepaalde regio
  • Transactieanalyses in een bepaalde regio en/of landelijk

Indien gewenst behandelen wij een door u aangeleverde of fictieve casus om bepaalde problematiek verder te verduidelijken.

Voor wie
Vanwege het maatwerk is deze kennissessie interessant voor alle professionele partijen die actief zijn op de woning- en/of zorgvastgoedmarkt.

Datum en locatie
De datum en locatie bepalen we in overleg. De sessie vindt vrijwel altijd bij onze opdrachtgevers op kantoor plaats zodat er zoveel mogelijk collega’s kunnen aansluiten. Online is ook mogelijk en indien gewenst kan de sessie tot een maximum van 10 personen ook op ons kantoor in Utrecht worden gehouden.

Heeft u interesse in deze kennissessie?

Thijs Konijnendijk vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Staat uw onderwerp er niet bij?

Wij verzorgen regelmatig kennissessies op maat. Neem contact op met Stefan Janssen voor de mogelijkheden.