WWS waardebepaling van nieuwbouwprojecten

Kennissessies Ontwikkelaars WWS waardebepaling van woningontwikkelingen

In deze kennissessie geven wij u  inzicht in de mogelijkheden van optimalisatie van het woonprogramma om de huuropbrengst en daardoor de verkoopopbrengst bij uiteindelijke afname door een vastgoedbelegger te maximaliseren.

Wat kunt u verwachten?

De voorgenomen nieuwe regelgeving voor de middenhuur en de modernisering van het woningwaarderingsstelsel (WWS) per 1 juli 2024 hebben grote gevolgen voor woningbouwontwikkelingen. De haalbaarheid van menig bouwproject staat onder druk in een tijd dat er juist bijgebouwd moet worden.

In het eerste deel van de kennissessie lichten wij alle voorgenomen wijzigingen aan het WWS uitgebreid aan u toe. Daarbij gaan we onder meer in op de instandhoudingsperiode van de regulering, toekomstige indexatie van huurprijzen en toewijzing van huurwoningen in het middenhuursegment.

In het tweede deel  gaan wij in op een specifieke casus die u vooraf bij ons aan kunt leveren. Wij analyseren alle gegevens en geven u direct advies over de mogelijkheden die er liggen om het woonprogramma te optimaliseren.

Voor wie
De kennissessie is speciaal ontwikkeld voor ontwikkelaars.

Datum en locatie
De kennissessie wordt op maat gegeven en datum en locatie zijn in overleg.

Heeft u interesse in deze kennissessie?

Stefan Janssen vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Staat uw onderwerp er niet bij?

Wij verzorgen regelmatig kennissessies op maat. Neem contact op met Stefan Janssen voor de mogelijkheden.