Shared Value

Shared Value betekent voor ons het delen van kennis over de woning- en zorgvastgoedmarkt. Op deze pagina vindt u actuele nieuwsberichten, onderzoeksresultaten (insights) en informatie over evenementen en kennissessies die wij organiseren of waaraan wij deelnemen.

Nieuws 23 jul 2024

Marktwaardering van corporatiebezit veranderd vanaf 2026

Op 23 juli 2024 heeft het ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijk Ordening duidelijkheid gegeven over de toekomst van de marktwaardering van corporatiebezit.

Nieuws 16 jul 2024

Fors meer kapitaal nodig voor nieuwe ouderenwoningen

Het transactievolume in zorgvastgoed kwam in het eerste half jaar van 2024 uit op 275 miljoen euro. Dit is ruim een verdubbeling ten opzichte van het eerste half jaar van 2023.

Nieuws 8 jul 2024

Kim de Langen en Danesh Lachman naar Capital Value Consultancy

Het Research & Consultancy team van Capital Value is uitgebreid met Kim de Langen en Danesh Lachman. Kim zal aan de slag gaan als Junior Researcher en Danesh komt in dienst als Data Analist.

Events 7 jul 2024

Triatlon Capital Value voor het Leger des Heils

Dit jaar organiseren wij een Alternatieve Triatlon om geld in te zamelen voor de opvang van daklozen in Utrecht door het Leger des Heils.

Events 20 sep 2024

Build to Connect 2024

Op zaterdag 20 september doen wij mee met Build to Connect, een mooie actie voor Stichting HomePlan.

Nieuws 23 mei 2024

Kick-off traineeprogramma Young Value

De kick-off van ons traineeprogramma ‘Young Value’ zit erop! Vorige week heeft een groep van 8 young professionals een...

Nieuws 13 mei 2024

Slechts 3 tot 5% van de ontwikkelpijplijn betreft zorgwoningen

Ondanks de tekorten in de zorgmarkt is het aantal ontwikkelaars dat zorgwoningen heeft opgenomen in haar pijplijn beperkt.

Kennissessies DIVERSE DOELGROEPEN

Marktupdate woning- en/of zorgmarkt

In deze kennissessie geven wij u een update van de huidige ontwikkelingen binnen de woning- en/of zorgvastgoedmarkt met een focus op een voor u relevant thema.

Kennissessies Zorginstellingen

Taxeren van zorgvastgoed tegen marktwaarde

Onze taxateurs geven u inzicht in de gevolgen van kansen en knelpunten voor de omschakeling naar marktwaarde. Welke data moet u beschikbaar hebben?

Events 11-13 juni

Provada 2024

Tijdens Provada leveren wij een actieve bijdrage aan de invulling van het Volkshuisvestingsplein, de opvolger van de 'Dag van de betaalbare Huurwoning',

Events 7 - 9 okt 2024

Expo Real 2024

Ontmoet ons team tijdens Expo Real in München! Wij informeren u graag over de kansen op de Nederlandse woning- en zorgvastgoedmarkt.

Shared Value 2024
Nieuws 12 feb 2024

Recordopkomst voor Shared Value 2024

Op 7 februari jl. vond ons jaarcongres Shared Value plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Ruim 400 beleggers, corporaties, ontwikkelaars en overheden bezochten Shared Value.