Aan­kon­di­ging ver­koop: Bouw­fa­se 1 van unie­ke nieuw­bouw­wijk Wis­sel­spoor in Utrecht

14 februari 2022

Namens Synchroon B.V. starten wij op korte termijn met de verkoop van Bouwfase 1 van Wisselspoor, een unieke nieuwbouwontwikkeling in het hart van Utrecht. Wisselspoor wordt gerealiseerd op het voormalig NS-terrein aan de 2e Daalsedijk in het hart van Utrecht en bestaat in totaal uit circa 1.050 woningen. De woningen worden in verschillende bouwfasen (1 t/m 3) gerealiseerd. Bouwfase 1 omvat 397 sociale en vrije sector huurwoningen die naar verwachting begin 2025 worden opgeleverd.

Wisselspoor ligt op een voormalig bedrijventerrein van NS dat de komende jaren wordt getransformeerd tot een levendig woon-, werk- en verblijfsgebied. Wisselspoor wordt gefaseerd gerealiseerd, met veel aandacht voor de industriële historie van het gebied. Door het behoud van karakteristieke elementen en de verscheidenheid aan type woningen biedt Wisselspoor straks een nieuw thuis aan onder andere studenten, starters, stellen, ouderen en gezinnen. 

De nieuwe wijk heeft een perfecte locatie, op zo'n 5 minuten fietsen van het centrum van Utrecht. De levendige Amsterdamsestraatweg ligt op een steenworp afstand en NS stations Utrecht Centraal en Utrecht Zuilen zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Heeft u interesse om aan het verkoopproces deel te nemen? Neem dan contact op met Capital Value via 030 72 71 700 of info at capitalvalue dot nl.

Naar nieuwsoverzicht