Zorginstellingen

On­ze dien­sten aan zorg­in­stel­lin­gen

Zorgvastgoed, een interessante maar complexe markt

Demografische ontwikkelingen, extramuralisering en de transitie naar marktgedreven zorg leiden tot een heroverweging van bepaalde keuzes die in het verleden gemaakt zijn. U vraagt zich misschien af in hoeverre het eigendom van vastgoed bijdraagt aan het functioneren van uw zorginstelling. En biedt uw complex voldoende mogelijkheden om in te spelen op de veranderende zorgvraag?

De juiste beslissing over uw zorgvastgoed

U bent specialist in het leveren van goede zorg. Wij adviseren u graag bij vraagstukken over uw zorgvastgoed. Zo kunt u zich volledig richten op uw zorgtaken. Wij zijn  op de hoogte van de regelgeving en de marktontwikkelingen. Ook kennen wij de stakeholders die bij transacties of taxaties van zorgvastgoed betrokken zijn, waaronder het College Sanering Zorginstellingen.

Bekijk onze diensten of neem contact op met onze Zorgdesk:

Referenties

Eigen Haard vroeg ons een analyse te maken van de huidige huurovereenkomst met een zorginstelling op een locatie in Amstelveen, tezamen met een waardering van de huidige markthuur van het complex. Lees meer...
In Almere verkochten wij een woonzorgcomplex met een langjarig huurcontract. Het complex, verhuurd aan zorginstelling Triade Flevoland, bestaat uit 39 (zorg)appartementen en een dagbesteding met een winkel. Daarnaast zijn er 42... Lees meer...

Nieuws

Zorg­in­stel­lin­gen

18 september 2018
Capital Value Taxaties blijft groeien. In september zijn drie nieuwe young professionals gestart. Janneke Luttikholt (rechts) en Ralph Dik (midden) zijn in dienst gekomen als junior taxateur. Daarnaast zal Eline Bardoel (links) het team als projectassistent gaan ondersteunen.
Lees meer...
29 augustus 2018
Drie professionals van het team van Capital Value Taxaties mogen vanaf nu de RT-titel voeren. Rik Rozendal (links), Thijs de Graaf (midden) en Fedde Grunstra (rechts) behaalden onlangs hun RT certificering en zijn inmiddels ingeschreven bij het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT).
Lees meer...
14 augustus 2018
Stichting Het Parkhuis start met de verkoop van gezondheidscentrum 'Eureka'. Villa Eureka is een gemeentelijk monument met een karakteristieke uitstraling, gelegen op een uitstekende locatie in Dordrecht. Capital Value zal de verkoop begeleiden. De verkoop is op 14 augustus openbaar aangekondigd via een advertentie in Het Financieele Dagblad.
Lees meer...
27 juli 2018
Vestia wil de komende jaren een grotere bijdrage leveren aan de volkshuisvestelijke opgave in haar vier kerngemeenten in de regio's Rijnmond en Haaglanden. Daarom start binnenkort de verkoop van een gedeelte van het zorgvastgoed in de provincie Groningen. Het gaat om ca. 1.065 overwegend sociale (zorg)woningen. De woningen liggen in acht verschillende gemeenten. Het betreft woonzorg-, senioren...
Lees meer...