Zorginstellingen

On­ze dien­sten aan zorg­in­stel­lin­gen

Zorgvastgoed, een interessante maar complexe markt

Demografische ontwikkelingen, extramuralisering en de transitie naar marktgedreven zorg leiden tot een heroverweging van bepaalde keuzes die in het verleden gemaakt zijn. U vraagt zich misschien af in hoeverre het eigendom van vastgoed bijdraagt aan het functioneren van uw zorginstelling. En biedt uw complex voldoende mogelijkheden om in te spelen op de veranderende zorgvraag?

De juiste beslissing over uw zorgvastgoed

U bent specialist in het leveren van goede zorg. Wij adviseren u graag bij vraagstukken over uw zorgvastgoed. Zo kunt u zich volledig richten op uw zorgtaken. Wij zijn  op de hoogte van de regelgeving en de marktontwikkelingen. Ook kennen wij de stakeholders die bij transacties of taxaties van zorgvastgoed betrokken zijn, waaronder het College Sanering Zorginstellingen.

Bekijk onze diensten of neem contact op met onze Zorgdesk:

Referenties

Eigen Haard vroeg ons een analyse te maken van de huidige huurovereenkomst met een zorginstelling op een locatie in Amstelveen, tezamen met een waardering van de huidige markthuur van het complex. Lees meer...
In Almere verkochten wij een woonzorgcomplex met een langjarig huurcontract. Het complex, verhuurd aan zorginstelling Triade Flevoland, bestaat uit 39 (zorg)appartementen en een dagbesteding met een winkel. Daarnaast zijn er 42... Lees meer...

Nieuws

Zorg­in­stel­lin­gen

15 maart 2018
Capital Value heeft opnieuw de eerste plek behaald als adviseur in de categorie woningbeleggingen. Dit blijkt uit de jaarlijkse ranking Top101 Makelaars van PropertyNL. Het is voor de zesde maal op rij dat Capital Value de nummer 1 in deze categorie bereikt.
Lees meer...
10 maart 2018
Bron: NOS | In vele tientallen gemeenten in Nederland wordt vooralsnog te weinig gebouwd om ook maar een beetje aan de vraag van koopwoningzoekers te voldoen. Met name in gemeenten rondom Utrecht en Amsterdam is de schaarste bovengemiddeld groot, maar zijn er relatief weinig nieuwbouwplannen. In veel gemeenten is de woningmarkt, in tegenstelling tot vier jaar geleden, het belangrijkste thema...
Lees meer...
5 maart 2018
Van 13-16 maart 2018 vindt MIPIM in Cannes plaats. Wij zullen met een aantal collega's in Cannes aanwezig zijn om u te informeren over actuele ontwikkelingen op de Nederlandse woning(beleggings)markt. Indien u interesse heeft in de resultaten van ons meest recente onderzoek of in investeringsmogelijkheden, neemt u dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.
Lees meer...
27 februari 2018
IJsseldal Wonen start met de verkoop van wooncomplex 'De Nieuwenhof' en een nieuwbouwontwikkeling van twee appartementencomplexen met beide 17 appartementen, gelegen aan De Nieuwenhof  308 t/m 352 (e) in Voorst.
Lees meer...