Woningbeleggers

On­ze dien­sten aan wo­ning­be­leg­gers

Nog steeds veel kansen op de woningbeleggingsmarkt

De groei van het aantal huishoudens in Nederland en de tekorten aan huurwoningen bieden veel kansen om de komende jaren goede rendementen te behalen. Voor 2018 is een recordbedrag van ruim 7 miljard euro beschikbaar voor nieuwe investeringen. Ondanks dat het aanbod op dit moment achterblijft bij de vraag, is het de verwachting dat het recordvolume uit 2017 (5,5 miljard euro) overtroffen zal worden.

Professioneel advies over uw woningportefeuille

Bij strategische keuzes, aan- en verkoop of taxaties wilt u advies van een professioneel en onafhankelijk adviseur met actuele kennis van de markt én een groot (inter)nationaal netwerk. Als marktleider op de woningbeleggingsmarkt adviseren wij u graag.

Bekijk onze diensten of neem contact op met onze Beleggersdesk:

Referenties

Namens Hof Capital begeleidden wij de verkoop van een complex met 24 eengezinswoningen in Oudenbosch. De woningen lagen vlakbij het centrum van Oudenbosch, in de wijk Albano. Het complex is gebouwd in 1982.  Lees meer...
Voor Altera Vastgoed begeleidden wij de verkoop van twee woningcomplexen in Limburg. Het betrof in totaal 33 eengezinswoningen, waarvan 24 in Bocholtz en 9 in Gulpen. Lees meer...
Voor Delta Lloyd Vastgoed begeleidden wij de aankoop van de voormalige cacao- en chocoladefabriek Bensdorp in Bussum, een uitzonderlijke locatie die geschikt was om te transformeren naar woningen.  Lees meer...
Namens B.V. Beleggingscombinatie Olympia begeleidden wij de verkoop van een unieke portefeuille in Amsterdam. De portefeuille bestond uit drie bijzondere complexen met 206 appartementen en 10 commerciële ruimten. Lees meer...

Nieuws

Wo­ning­be­leg­gers

5 oktober 2018
Heijmans heeft 20 vrije sector huurwoningen in het project De Verbinding verkocht. De Verbinding wordt gerealiseerd in het hart van de Spaarndammerbuurt in Amsterdam, op de plek waar vroeger de Spaarndammerschool stond. Koper is een particuliere belegger. Capital Value begeleidde Heijmans bij de verkoop. Koper werd begeleid door Lymos Real Estate Capital Advisors.
Lees meer...
2 oktober 2018
Capital Value breidt wederom uit. Per 1 oktober zijn Mattijs Grondman (rechts op foto) en Jacques Bink (links op foto) in dienst getreden als vastgoedadviseur. 
Lees meer...
1 oktober 2018
Capital Value Taxaties heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met KATE Innovations, een jong innovatief bedrijf dat een digitaal platform biedt om taxatieprocessen efficiënter in te richten en te optimaliseren. Hiermee speelt Capital Value Taxaties in op de digitale veranderingen in de toekomst van taxaties.
Lees meer...
1 oktober 2018
Woonhave heeft een woningportefeuille gekocht van 278 woningen verspreid over Nederland. Verkoper is Syntrus Achmea Real Estate & Finance, namens een van zijn klanten. Capital Value begeleidde Syntrus Achmea Real Estate & Finance bij de transactie. JLL adviseerde koper. De juridische begeleiding werd verzorgd door Loyens & Loeff (namens verkoper) en Houthoff (namens koper). 
Lees meer...

Onze opdrachtgevers

Aanbod

Wij hebben diverse wooncomplexen en woningportefeuilles in de verkoop.
Heeft u interesse in verwerving van woningen, neemt u dan contact met ons op of laat uw zoekprofiel achter. Voor corporatiewoningen en zorgvastgoed verwijzen wij u graag naar onderstaande websites.