(Semi)overheid

On­ze dien­sten aan (se­mi)over­heid

Terugdringen van het woningtekort

Door samenwerking tussen marktpartijen te stimuleren speelt u een belangrijke rol in het terugdringen van het woningtekort in Nederland. U kunt kansen creëren om meer woningen te realiseren, onder meer door verkoop van grondposities of verkoop van transformatieobjecten in bijvoorbeeld het vrije-sector huursegment.

Hoe komen vraag en aanbod samen?

Wij hebben dagelijks contact met actieve marktpartijen en kennen hun wensen. Ook voeren wij jaarlijks een grootschalig onderzoek uit naar de ontwikkelingen op de woningbeleggingsmarkt. Hierdoor hebben wij een volledig en actueel inzicht in vraag en aanbod. Dit stelt ons in staat marktpartijen samen te brengen een zo een brugfunctie te vervullen tussen vraag en aanbod.

Bekijk onze diensten:

Transactiediensten

Referenties

In opdracht van Rijksvastgoed-en ontwikkelbedrijf (RVOB) hebben wij een aantal jaren de veiling begeleid van de huurrechten van benzinestations langs Rijkswegen. Marijn Snijders trad daarbij op als veilingmeester.   Lees meer...
De gemeente Amsterdam vroeg ons de verkoop te begeleiden van wooncomplex 'Borstblok'. Het complex bestaat uit 78 appartementen en 11 winkels-/bedrijfsruimten in Amsterdam-West. In 2014-2015 is het complex in zijn geheel gerenoveerd.  Lees meer...

Nieuws

(Se­mi)over­heid

14 december 2017
Nog nooit is er zoveel geld geïnvesteerd in Nederlandse huurwoningen. Met de transacties die de komende weken zullen worden afgewikkeld zal het totale investeringsvolume ruim boven 5 miljard euro uitkomen. Dit is een toename van 20% ten opzichte van 2016 en meer dan een verdrievoudiging ten opzichte van vijf jaar geleden. Naast investeringen in bestaande portefeuilles is er in 2017 een record...
Lees meer...
21 november 2017
Ruben Smulders, directeur Capital Value Taxaties, heeft het CIS HypZert (MLV) certificaat behaald. Dit certificaat geeft taxateurs het recht om de Mortgage Lending Value (MLV) te bepalen voor Duitse Pfandbriefbanken. Er is in Nederland slechts een beperkt aantal taxateurs dat dit certificaat in bezit heeft.
Lees meer...
20 november 2017
De nieuwste editie van Zorgvastgoed Magazine is zojuist verschenen. In deze editie vindt u een interview met onze zorgspecialist Manon Kuipers. In het artikel leest u meer over de toenemende belangstelling van beleggers in zorgvastgoed.
Lees meer...
6 september 2017
In september zullen wij drie investment briefings in Azië organiseren. De reis is een vervolg op het bezoek van Minister Blok aan Azië in 2016. Tijdens deze meeting bleken veel Aziatische beleggers geïnteresseerd te zijn in het beleggen in en financieren van Nederlandse woningen.
Lees meer...

Onze opdrachtgevers