In­vest­ment brie­fings

 
NIEUWS: Op 27 november organiseren wij een nieuwe investment briefing in Hong Kong. Deze briefing zal plaatsvinden tijdens MIPIM Asia (27-28 november). Meer informatie volgt.
 
Internationale investeerders zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse woningbeleggingsmarkt. Wij organiseren daarom regelmatig investment briefings in het buitenland. Zo houden wij bestaande investeerders op de hoogte van actuele ontwikkelingen en informeren wij nieuwkomers over de kansen en mogelijkheden op de Nederlandse markt.
 

Samenwerking met Ministerie en ambassades

De meetings worden veelal georganiseerd in samenwerking met het Ministerie en ambassades in het betreffende land. Wij organiseerden bijeenkomsten in onder meer Londen (bekijk impressie), New York, Tokyo, Singapore en Seoul. Onze International Desk heeft dagelijks contact met internationale investeerders en initieert regelmatig nieuwe bijeenkomsten.

Onze bijdrage aan internationale initiatieven

Wij organiseren onze eigen bijeenkomsten, maar ondersteunen ook graag initiatieven van derden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons. Wij bespreken graag de mogelijkheden.