Hoe­ra! Voor de vijf­de maal een FD Ga­zel­le Award voor Ca­pi­tal Va­lue

27 oktober 2021

Capital Value heeft voor de vijfde maal een FD Gazelle Award gewonnen. De FD Gazellen worden jaarlijks uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn enorm trots dat wij weer in deze prestigieuze lijst staan met dit jaar 691 bedrijven, zeker gezien de bijzondere omstandigheden in verband met de coronacrisis in het afgelopen jaar. Wij danken iedereen voor het vertrouwen in onze organisatie. 

Criteria FD Gazellen
Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award wordt gekeken naar de omzetgroei, de winstgevendheid en het aantal FTE over de afgelopen drie jaar. Op de Nederlandse markt zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid naar het grootste team van specialisten op de woningbeleggingsmarkt met een full-service dienstverlening, waaronder transacties, taxaties, research & consultancy en asset management.

Capital Value won vier keer eerder een FD Gazellen Award, in 2015, 2018 (Zilver), 2019 (Brons) en 2020. Kees van Harten, directeur Capital Value: "Wij hebben een fantastisch team opgebouwd in de afgelopen jaren. Een mooie combinatie van zeer ervaren vastgoedadviseurs en taxateurs en jonge ambitieuze professionals die altijd voor elkaar klaarstaan. We blijven inspelen op de veranderingen in de markt en investeringen veel in onderzoek op de markt en opleidingen voor ons personeel. Het is mooi dat al onze inspanningen leiden tot het winnen van deze mooie prijs."

Naar nieuwsoverzicht