Rick van Zwet ver­sterkt Ca­pi­tal Va­lue Con­sul­tan­cy

1 september 2023

Per 1 september is Rick van Zwet in dienst getreden bij Capital Value als Principal Consultant. In deze rol gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van de consultancydienstverlening van Capital Value binnen de woningbeleggingsmarkt. 

Met bijna 10 jaar ervaring is Rick van Zwet een ervaren adviseur in de vastgoedmarkt. Hij werkte eerder onder meer bij Savills, Dynamis en het Economisch Instituut voor de Bouw. In de afgelopen jaren was hij onder meer verantwoordelijk voor diepgaande researchanalyses binnen de vastgoedmarkt, het publiceren van diverse onderzoekspublicaties en strategische advisering van een groot aantal opdrachtgevers.

Kees van Harten, algemeen directeur Capital Value: "Wij hebben de ambitie om onze consultancydienstverlening op de woningbeleggingsmarkt en zorgvastgoedmarkt in de komende jaren nog verder uit te breiden en te versterken. Rick is een welkome aanvulling op ons huidige consultancyteam dat al jarenlang onderzoek doet naar de ontwikkelingen in de markt en strategische adviezen geeft aan een breed scala aan opdrachtgevers. Met de uitbreiding van ons team kunnen we de toenemende vraag naar datagedreven strategische adviezen nog beter bedienen."

Rick is te bereiken via r dot vanzwet at capitalvalue dot nl of 06 59 80 37 37. 

Naar nieuwsoverzicht