Win jij de Ca­pi­tal Va­lue Scrip­tie­prijs 2020?

30 september 2019

De inschrijving voor de Capital Value Scriptieprijs is geopend. Vanaf heden kunnen studenten van ASRE, universiteiten of hogescholen hun scriptie over de woning(beleggings)markt indienen bij Capital Value. De prijs? Twee tickets naar New York! 

Aandacht voor onderzoek
De Capital Value Scriptieprijs is in 2018 in het leven geroepen om goed, relevant en actueel onderzoek over de woningbeleggingsmarkt meer aandacht te geven. Thijs Konijnendijk, Head of Research bij Capital Value: "Als specialist op de woningbeleggingsmarkt investeren wij zelf veel in onderzoek. Daarnaast bieden we ook heel graag kansen aan jong talent. Twee goede redenen om de Capital Value Scriptieprijs in het leven te roepen".

Winnaar Scriptieprijs 2019
De eerste winnaar van de Capital Value Scriptieprijs was Steve Goossens. Met zijn scriptie over de betalingsbereidheid van huurders voor meer verduurzaamde woningen won Steve een weekend in New York. De tweede en gedeelde derde prijs gingen respectievelijk naar Mark van Dam van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Sanne Groenen (VB+ Vastgoedmanagement) en Feddo Bosveld (Cushman & Wakefield). De prijzen werden uitgereikt tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van Capital Value in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Voorwaarden Capital Value Scriptieprijs
Studenten die in aanmerking willen komen voor de Capital Value Scriptieprijs kunnen hun scriptie uiterlijk op 31 december 2019 indienen via research at capitalvalue dot nl. De scriptie moet met een voldoende zijn beoordeeld en in 2018 of 2019 zijn afgerond.

Meer informatie is te vinden op capitalvalue.nl/scriptieprijs.

Naar nieuwsoverzicht