Woon­stich­ting 'thuis ver­koopt deel­por­te­feuil­les aan di­ver­se be­leg­gers

29 juni 2020

Woonstichting 'thuis heeft de verkoop afgerond van een portefeuille met diverse appartementen, commerciële en maatschappelijke ruimten en garageboxen in Eindhoven, Veldhoven, Son en Breugel en Waalre. De portefeuille werd opgedeeld in drie deelportefeuilles die zijn verkocht aan verschillende beleggers. Capital Value begeleidde Woonstichting 'thuis bij de transacties. 

In december 2019 werden namens Woonstichting 'thuis al 321 garageboxen verkocht aan een particuliere belegger, gespecialiseerd in de exploitatie van garageboxen. Eind februari werd de deelportefeuille met 87 appartementen verkocht aan een rechtspersoon verbonden aan een collega-corporatie gespecialiseerd in middeldure huur. Onlangs heeft de verkoop van 4 commerciële en 1 maatschappelijke ruimte plaatsgevonden aan een belegger gespecialiseerd in zorgvastgoed, waarmee de volledige portefeuille verkocht is. 

Kees van Harten, directeur bij Capital Value: "Door het splitsen van de totale verkoopportefeuille in deelportefeuilles hebben verschillende beleggersdoelgroepen hun interesse getoond en hebben wij een passende nieuwe eigenaar kunnen vinden voor elk van de drie deelportefeuilles."

 

Naar nieuwsoverzicht