Ca­pi­tal Va­lue groeit door en laat gro­te kan­to­ren ach­ter zich

2 maart 2020

Met een totaalvolume van 3,7 miljard euro aan transacties is Capital Value doorgegroeid naar een tweede plaats in de ranking van alle adviseurs op de vastgoedbeleggingsmarkt. Wij zijn al jaren op rij nummer 1 op de woningbeleggingsmarkt. Dat we qua transactievolume inmiddels zijn doorgegroeid naar tweede adviseur op de totale vastgoedbeleggingsmarkt en daarmee de grote kantoren achter ons laten is een fantastisch resultaat.

Wij hebben de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt. Daarbij hebben we ingespeeld op de kansen die de markt biedt. Onze international desk en zorgvastgoeddesk zijn uitgebreid en we hebben nog meer specialisten in dienst op het gebied van nieuwbouw en het adviseren van corporaties, Daarnaast groeien de afdelingen research en taxaties onverminderd door. Door al deze specialismen in huis te hebben, kunnen we elk type opdrachtgever optimaal van dienst zijn.

We zijn enorm trots op ons team en danken u voor het vertrouwen. Wij zullen ons de komende jaren blijven inzetten om onze opdrachtgevers van optimale adviezen, uitstekende transactiebegeleiding en betrouwbare taxaties te voorzien.

Voor de volledige berichtgeving van PropertyNL verwijzen wij u graag naar de website (alleen te lezen voor abonnementhouders). 

Naar nieuwsoverzicht