Onderzoek in zorgvastgoed

Onderzoek

Data en inzichten op de zorgmarkt

Belangrijke strategische beslissingen worden genomen op basis van data. Met een schat aan ervaring en een diepgaand begrip van de zorgvastgoedmarkt zijn we toegewijd aan het leveren van waardevolle inzichten en oplossingen die aan de basis staan van al onze diensten.

De zorgmarkt is constant in beweging 
De zorgvastgoedmarkt  heeft in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en kon rekenen op een toenemende belangstelling van beleggers. Vanwege de enorme tekorten is de nieuwbouwambitie groot, jaarlijks moeten er zo’n 35.000 woningen worden bijgebouwd.

Toegang tot een breed scala aan data
Of het nu gaat om het identificeren van investeringskansen, het evalueren van markttrends of het optimaliseren van vastgoedportefeuilles, wij hebben de tools en expertise om u van een advies te voorzien. Onze hoogwaardige databases stellen ons in staat om diepgravende analyses uit te voeren en nauwkeurige, bruikbare informatie te verschaffen voor elk vraagstuk omtrent uw zorgvastgoed. 

 

Voorbeelden van dataproducten
  • Transactieanalyses
  • Kwartaalrapportages
  • Demografische data
  • ESG-scans
  • Rendementsontwikkeling
  • Hold-sell analyses

Elk kwartaal toegang tot de laatste zorgvastgoedmarktdata?

Laat uw gegevens achter voor een gratis online demo van ons data-abonnement.

Meer data

Zorgvastgoedmarktcijfers online

Jaarlijks voeren wij in samenwerking met ABF Research een grootschalig onderzoek uit naar de ontwikkelingen op de woning- en zorgvastgoedmarkt. Wij ondervragen hiervoor een groot aantal beleggers, corporaties en ontwikkelaars. De resultaten vindt u op ons dataplatform: De woning- en zorgmarkt in beeld.

Data-abonnement
Naast openbaar toegankelijke data bieden wij ook kwartaalupdates op abonnementsbasis. Met een abonnement krijgt u toegang tot interactieve dashboards met cijfers over o.a.:

  • Transactieprijzen op de  koop- en huurwoningenmarkt per type woning op gemeenteniveau
  • Transactievolumes op de woning- en zorgvastgoedmarkt naar type, nationaliteit, bouwstatus en locatie.

Wilt u meer weten? Wij geven u graag een online demo van de mogelijkheden. Of bekijk eerst de openbaar toegankelijke data op ons dataplatform.

Woning- en zorgmarkt in beeld