Shared Value

Shared Value betekent voor ons het delen van kennis over de woning- en zorgvastgoedmarkt. Op deze pagina vindt u actuele nieuwsberichten, onderzoeksresultaten (insights) en informatie over evenementen en kennissessies die wij organiseren of waaraan wij deelnemen.

Nieuws 9 jul 2024

Bouwinvest Residential Fund verkoopt 48 woningen in Haarlem

Het Bouwinvest Residential Fund heeft een overeenkomst bereikt voor de verkoop van 48 woningen aan tbm real estate investors.

Nieuws 17 jun 2024

Greystar doet eerste aankoop vanuit investeringsfonds met ABP

Pensioenfonds ABP en Greystar steken samen in een joint-venture minimaal 420 miljoen euro in betaalbare woningen voor mensen met sleutelberoepen.

Nieuws 10 jun 2024

Grouwels Vastgoed verwerft 413 woningen van Amvest

Amvest heeft namens het Amvest Residential Core Fund zeven wooncomplexen met in totaal 413 woningen verkocht aan Grouwels Vastgoed.

Nieuws 26 apr 2024

Blauwhoed en KOERS sluiten overeenkomsten voor bouw van 158 woningen in Project Timbr in Zaandam

Blauwhoed en KOERS sluiten overeenkomsten met ZVH en Heddes Bouw & Ontwikkeling voor de bouw van 158 woningen in Project Timbr in Zaandam

Kennissessies DIVERSE DOELGROEPEN

Marktupdate woning- en/of zorgmarkt

In deze kennissessie geven wij u een update van de huidige ontwikkelingen binnen de woning- en/of zorgvastgoedmarkt met een focus op een voor u relevant thema.

Nieuws 8 apr 2024

Newomij koopt nieuwbouwappartementen in Nieuwkoop van Bolton

Newomij en Bolton hebben de koop- en aannemingsovereenkomst getekend voor de aankoop en realisatie van 20 nieuwbouwappartementen in het ontwikkelplan De Drie Linden in Nieuwkoop.

Nieuws 2 apr 2024

Vidomes koopt 80 duurzame appartementen in Delft

Vidomes heeft een woongebouw met 80 appartementen in Delft overgenomen van Amvest.

Bouwinvest_Amstelveen
Nieuws 7 mrt 2024

Bouwinvest Residential Fund verkoopt 173 woningen

Het Bouwinvest Residential Fund heeft twee verkooptransacties gerealiseerd, waarbij in totaal 173 woningen zijn verkocht....

Events 11-13 juni

Provada 2024

Tijdens Provada leveren wij een actieve bijdrage aan de invulling van het Volkshuisvestingsplein, de opvolger van de 'Dag van de betaalbare Huurwoning',

Events 7 - 9 okt 2024

Expo Real 2024

Ontmoet ons team tijdens Expo Real in München! Wij informeren u graag over de kansen op de Nederlandse woning- en zorgvastgoedmarkt.

Shared Value 2024
Nieuws 12 feb 2024

Recordopkomst voor Shared Value 2024

Op 7 februari jl. vond ons jaarcongres Shared Value plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Ruim 400 beleggers, corporaties, ontwikkelaars en overheden bezochten Shared Value.

Nieuws 9 feb 2024

Grouwels Vastgoed verwerft de Navis portefeuille van Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij

NLV heeft namens haar opdrachtgever Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij 170 woningen en 4 commerciële units, verdeeld over 5 plaatsen in Nederland, verkocht aan Grouwels Vastgoed.