Shared Value

Shared Value betekent voor ons het delen van kennis over de woning- en zorgvastgoedmarkt. Op deze pagina vindt u actuele nieuwsberichten, onderzoeksresultaten (insights) en informatie over evenementen en kennissessies die wij organiseren of waaraan wij deelnemen.

Nieuws 23 jul 2024

Marktwaardering van corporatiebezit veranderd vanaf 2026

Op 23 juli 2024 heeft het ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijk Ordening duidelijkheid gegeven over de toekomst van de marktwaardering van corporatiebezit.

Nieuws 4 jun 2024

Luuk Geerligs naar Capital Value Taxaties

Per 1 juni is het taxatieteam van Capital Value uitgebreid met Luuk Geerligs. Als junior taxateur zal hij het team van register-taxateurs ondersteunen bij het uitvoeren van woningbeleggingstaxaties voor financiële instellingen.

Kennissessies DIVERSE DOELGROEPEN

Marktupdate woning- en/of zorgmarkt

In deze kennissessie geven wij u een update van de huidige ontwikkelingen binnen de woning- en/of zorgvastgoedmarkt met een focus op een voor u relevant thema.

Kennissessies Zorginstellingen

Taxeren van zorgvastgoed tegen marktwaarde

Onze taxateurs geven u inzicht in de gevolgen van kansen en knelpunten voor de omschakeling naar marktwaarde. Welke data moet u beschikbaar hebben?

Events 11-13 juni

Provada 2024

Tijdens Provada leveren wij een actieve bijdrage aan de invulling van het Volkshuisvestingsplein, de opvolger van de 'Dag van de betaalbare Huurwoning',

Events 7 - 9 okt 2024

Expo Real 2024

Ontmoet ons team tijdens Expo Real in München! Wij informeren u graag over de kansen op de Nederlandse woning- en zorgvastgoedmarkt.

Shared Value 2024
Nieuws 12 feb 2024

Recordopkomst voor Shared Value 2024

Op 7 februari jl. vond ons jaarcongres Shared Value plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Ruim 400 beleggers, corporaties, ontwikkelaars en overheden bezochten Shared Value.

Nieuws 2 nov 2023

Update handboek marktwaardering, wat moet u weten?

De Autoriteit Woningcorporaties (Aw) heeft eind oktober de jaarlijkse update van het handboek marktwaardering gepubliceerd....

Shared Value 2024
Events 7 feb 2024

Shared Value 2024

Op 7 februari 2024 vond ons jaarlijkse congres Shared Value plaats, dit keer voor het eerst in samenwerking met IVBN.

Events 12-14 maart

MIPIM 2024

In maart is een deel van ons team aanwezig in Cannes om onze relaties te informeren over de kansen op de Nederlandse woning- en zorgvastgoedmarkt.