Nieuws

Graag delen wij nieuws over onze organisatie en de diensten die wij aanbieden. Heeft u vragen over een van onze nieuwsberichten? Neem dan contact met ons op.

Nieuws 10 jun 2024

Voorkom onduidelijkheid over landelijke versus lokale regelgeving bij nieuwbouw middenhuur

Uit een inventarisatie van Capital Value onder gemeenten in Nederland blijkt dat 42% van de gemeenten lokale regelgeving heeft ten aanzien van middenhuur bij nieuwbouwprojecten

Nieuws 10 jun 2024

Grouwels Vastgoed verwerft 413 woningen van Amvest

Amvest heeft namens het Amvest Residential Core Fund zeven wooncomplexen met in totaal 413 woningen verkocht aan Grouwels Vastgoed.

Nieuws 4 jun 2024

Luuk Geerligs naar Capital Value Taxaties

Per 1 juni is het taxatieteam van Capital Value uitgebreid met Luuk Geerligs. Als junior taxateur zal hij het team van register-taxateurs ondersteunen bij het uitvoeren van woningbeleggingstaxaties voor financiële instellingen.

Nieuws 23 mei 2024

Kick-off traineeprogramma Young Value

De kick-off van ons traineeprogramma ‘Young Value’ zit erop! Vorige week heeft een groep van 8 young professionals een...

Nieuws 26 apr 2024

Blauwhoed en KOERS sluiten overeenkomsten voor bouw van 158 woningen in Project Timbr in Zaandam

Blauwhoed en KOERS sluiten overeenkomsten met ZVH en Heddes Bouw & Ontwikkeling voor de bouw van 158 woningen in Project Timbr in Zaandam

Nieuws 25 apr 2024

Aanpassing indexatieclausule essentieel voor investeringen in nieuwe middenhuurwoningen

Voor een gezond investeringsklimaat is duidelijkheid over indexaties op de lange termijn nodig. Juist daarin voorziet het huidige wetsvoorstel betaalbare huur niet.

Nieuws 17 apr 2024

Woningbeleggingsmarkt toont tekenen van herstel in eerste kwartaal 2024

In het eerste kwartaal van 2024 is ruim 700 miljoen euro geïnvesteerd in Nederlandse huurwoningen, een hoopgevend signaal voor herstel.

Nieuws 8 apr 2024

Newomij koopt nieuwbouwappartementen in Nieuwkoop van Bolton

Newomij en Bolton hebben de koop- en aannemingsovereenkomst getekend voor de aankoop en realisatie van 20 nieuwbouwappartementen in het ontwikkelplan De Drie Linden in Nieuwkoop.

Nieuws 2 apr 2024

Vidomes koopt 80 duurzame appartementen in Delft

Vidomes heeft een woongebouw met 80 appartementen in Delft overgenomen van Amvest.

Bouwinvest_Amstelveen
Nieuws 7 mrt 2024

Bouwinvest Residential Fund verkoopt 173 woningen

Het Bouwinvest Residential Fund heeft twee verkooptransacties gerealiseerd, waarbij in totaal 173 woningen zijn verkocht....

Nieuws 5 mrt 2024

Onderzoeksrapport: Doorbouwen in een veranderende woningmarkt

Een onderzoek voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het doorbouwen in een veranderende woningmarkt.

Shared Value 2024
Nieuws 12 feb 2024

Recordopkomst voor Shared Value 2024

Op 7 februari jl. vond ons jaarcongres Shared Value plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Ruim 400 beleggers, corporaties, ontwikkelaars en overheden bezochten Shared Value.